Blog

Het Atlas Electronic Music festival

verbind muziek, kunst en cultuur over de hele wereld
Miniatuurvoorbeeld
Festival

Festival

Elektronisch muziekfestival aan de voet van het atlasgebergte, Marrakech, met oog voor kunst, cultuur, dans en folklore.

Intiem festival

Gestart als een intiem festival, is het Atlas Electronic Music, Arts & Culture Festival uitgegroeid tot een interessant platform voor liefhebbers voor diverse muziek, kunst en cultuur. De uitgebreide vierdaagse programmering omvat verschillende elektronische undergroundgeluiden, randloze cross-over acts, exclusieve artistieke samenwerkingsverbanden, inspirerende culturele ontmoetingen en nomadische luxe Desert-campings. Maar dat is niet alles.

Ontmoetingsplek 

Het festival staat voor connectiviteit in de breedste zin van het woord, het is een ontmoetingsplek waar allerlei creatievelingen kunnen communiceren en bloeien en het wil wereldwijd culturele bruggen slaan.

Niet enkel grote namen in de elektro business kan je er bewonderen maar je kan er ook terecht voor een vleugje cultuur. Massages en hamman, henna- en thee workshops, fotografie, gnawa workshops, yoga, mini souks en zo veel meer kan je er beleven.

Het vierdaagse zomerfestival start op 30 augustus t.e.m. 3 september 2018 en vindt plaats in een prachtige setting Villa Janna Ecolodge -aan de voet van het Atlasgebergte, net buiten de levendige stad Marrakech.

We nodigen je uit om mee te gaan op deze reis, waar niets dat we weten in steen gebeiteld is.

Meer info

Meer info op: https://atlas-electronic.com/music/

 

 

atlas electronic music festival
elektronic music festival
Elektronic music festival 3

Volg meer nieuws via