Agenda

Female Focus

Ronse
DOT-FF

Darna on tour

DARNA ON TOUR zakt af naar Ronse voor een avond waar we de nadruk leggen op vrouwelijk talent! Met topartiesten zoals Mirte Leconte, Rahma Ben Affana en Milouda Alhoceima maken we het helemaal te bont in CC De Ververij. Een avond door vrouwen, voor iedereen!
Laat je betoveren door de kracht van muziek en vrouwelijke inspiratie op DARNA ON TOUR - Female Focus! Een magische dag vol buitengewone stemmen en culturele pracht staat op het punt om je hart te veroveren.

 

Programma

 

Praktisch

📅 Datum: 24 september 2023 
🕒 Tijd: 15:00 - 22:00 uur 
📍 Locatie: CC De Ververij, Wolvestraat 37 Ronse - GA NAAR ADRES

 

Info & tickets

Tickets: 10€ V.V.K / 15€ A.D.K
(te storten op naam van Vzw Ronse, rekeningnummer BE10 8916 0409 6004)
Reserveer uw ticket op voorhand, via +32 (0) 486 43 55 73

 

GA NAAR HET FACEBOOK-EVENEMENT

 

 

Over de artiesten

 

Rahma Ben Affana - Club ELLE (TU)

Rahma Ben Affana is een Tunesische zangeres die al van jongs af aan gepassioneerd is door muziek. Ze is de oprichtster van ELLE, een zangclub voor vrouwen met als doel vrouwen te versterken en te verenigen doorheen zanglessen en activiteiten. Op dit moment staan er bijna 150 vrouwen ingeschreven bij de club. Deze vrouwen komen natuurlijk om te leren zingen, maar ook om plezier te hebben, de routine te doorbreken, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van nieuwe ervaringen, zoals excursies, uitstapjes, concerten en shows...
Met haar zangclub ELLE stond ze al op menig podia, o.m. in Cannes, Quebec en Lyon. De zangclub focust zich vnl op Tunesische, Orientaalse en Maloufmuziek.

  RahmaBenAffana

 

Milouda Alhoceimia

Milouda Alhoceimia is muzikale sensatie uit Marokko die harten van luisteraars over de hele wereld veroverde. Deze een inspirerende artieste met buitengewone talenten en opmerkelijke bijdragen aan de culturele wereld, werd geboren in Hoceima, een pittoresk stadje aan de kust van Marokko, en ontwikkelde al op jonge leeftijd een grote liefde voor muziek. Ze cultiveerde haar passie voor zang en ontpopte zich tot een uitzonderlijke artiesten met een sensationele podiumprésence. Haar muziek nodigt u uit op een reis doorheen de rijke muzikale erfenis van Marokko, met alle passie, emoties en betoverende klanken die zo eigen zijn aan de traditionele Marokkaanse muziek. Alhoceimia's unieke vocale bereik doet naar adem snakken, terwijl ze de liederen vertolkt die de ziel van het land weerspiegelen. Van melancholische melodieën tot levendige en opzwepende ritmes: Milouda Alhoceima weet als geen ander de essentie van de muziek over te brengen en haar publiek te raken.

 

Milouda

 

Mirte Leconte

Met haar soulvolle klanken en diepgaande teksten betovert Mirte Leconte harten. Haar unieke benadering van muziek zal je zeker inspireren en ontroeren.

MirteLeconte

 

DJ Fay Fusion

We sluiten de avond af op de straffe beats van deze getalenteerde dame. Maak je klaar voor een portie Fay Fusion van achter de draaitafels! 

dj fay fusion

 

 

Partners

Met dank aan Tunis Air, Vrouwen in Beweging en CC De Ververij 

 

TunisAir       CCDeVerverij 

MET DE STEUN VAN DE VLAAMSE OVERHEID EN DE MAROKKAANSE OVERHEID

Vlaamse Overheid                                Marokkaanse Overheid