Agenda

Darna Invites: Soirée Harira

Handelsbeurs - Gent
Miniatuurvoorbeeld
LINE-UP
- DANS: Shaly - Marika Miserez - Orkidea - Ben Benaouisse
- CONCERT: Ginger and Lime - Ledebirds
- HEADLINE: Rachid Kasmi

Shaly - Shaly tilt haar Oosterse dans naar het volgend niveau. Deze pittige dame heeft een inspirerende eigenheid en vloeiende stijl. Als danseres brengt ze telkens een authentieke performance. Laat u verassen door de sierlijke bewegingen van deze mysterieuze dans.

https://www.facebook.com/ShalyahBellydancing/

Marika Miserez - Marika Miserez brengt een brede waaier aan Oriëntaalse en Zuiderse dans. Met haar schitterende kostuums en prachtige sluiers vervoert ze u meteen naar 1001 nacht. Een buikdans- perfomance met pit!

https://www.instagram.com/p/BvbuSDYhFmp/?igshid=1i3nr5nla3odp

Orkidea - Orkidea verbindt een bruisende groep mensen uit Palestina en België, die samen met veel goesting Dabke dansen. Deze opzwepende muziek vol gratie, dynamiek en ritme beleef je het best al dansend. Laat u gaan op deze op en top echte Dabke!

https://www.facebook.com/6987t/videos/2819757884762582/

Ben Benaouisse - Als performer test Ben Benaouisse het vermogen van de kunst in deze tijd en onderzoekt de rol ervan in onze samenleving. Zijn conceptuele interesse vindt een evenwicht in de verwondering en het plezier dat het maken van iets met zich meebrengt.

https://www.benbenaouisse.be

Ledebirds - De Ledebirds zijn een muziekensemble uit Ledeberg en omstreken. Thuis in alle genres, fluiten deze vogels muziek van over de hele wereld. Met een groot arsenaal aan muzikanten, zangers en instrumenten, blazen ze deze avond tot op ongekende hoogtes.

https://www.facebook.com/ledebirds/videos/10153060097714927/

Ginger and Lime - Ginger and Lime is de band van zangeres Abigaile Denys en gitarist René Roekens. Samen brengen ze een uitstekende selectie covers zonder zich te laten beperken door stijlen en genres. Smeer uw stembanden en laat u volledig gaan op nummers die u zeker kent!
https://www.facebook.com/Ginger-and-Lime-110509557035629/

Rachid Kasmi - De populaire Rachid Kasmi is een Marokkaans-Belgische zanger. Hij staat bekend om zijn veelzijdig repertoire, geïnspireerd door Reggada, Raï, Chaabi, Izizign en Charki. Deze Vlaamse King of Raï zakt af naar Gent om u te trakteren op een bruisend optreden met de sound van de Rif!

https://youtu.be/hP4FoXhdEGs

Fotografe Anyuta legt de avond vast, zodat u nadien nog lang kan nagenieten van deze Soirée Harira!

Tickets:

  • 5€ met UitPas
  • 7€ zonder maaltijd
  • 15€ met maaltijd


Deuren: 18u00 – Start concert: 20u
Locatie: Handelsbeurs Gent (Kouter 29, 9000 Gent)

Reservaties: info@handelsbeurs.be
Info: www.handelsbeurs.be