Project

Bazzz on stage

Bazzz vzw
Afbeelding
bazzz on stage
Locatie
Arenbergschouwburg
Organisator
لاميا شيبا
Wanneer
-

Voorstelling

De afgelopen weken en komende maanden is Bazzz bezig met een artistiek project! Tieners en jongeren worden de komende maanden voorbereid om in het najaar on stage een stuk te brengen. Ben jij zo'n gemotiveerde jongere/tiener die graag het podium wil veroveren? Schrijf je dan snel in!
Aan de fans en nieuwsgierigen: 16 en 17 november 2019 staan wij op het podium in de Arenbergschouwburg.

Bazzz’...dat is de manier waarop jongeren van Marokkaanse origine elkaar complimenteren. Bazzz is ook een jeugdorganisatie die jongeren met een migratieachtergrond een duw in de rug wil geven zodat ze hun artistieke passies en zelfbewustzijn kunnen ontplooien. Bazzz gaat aan de slag met het talent van deze jongelui. Ze worden begeleid om via theater en woord hun visie rond identiteit en samenleven in diversiteit naar buiten te brengen.De organisatie kiest bewust voor openheid, dialoog en verbinding.

Hind Eljadid, Saïd Boumazoughe, Salahdine Ibnou Kacemi en Seckou Ouologuem begeleiden de jongeren van Bazzz. Samen werken ze aan een eigenzinnige voorstelling, een weerspiegeling van de diversiteit, met een toonmoment in het najaar in de Arenberg!

Beoordeling van de jury

Typische format met workshops en toonmoment in de studio. Traject zit goed,  mooi project. De link met marokko wordt duidelijk getoont, jongeren met Marokkaanse achtergrond worden betrokken, verbinding is er.