Agenda

Slam Up!

Slam Poetry & Stand-Up Comedy
slam
Darna, Scum Studios & All Fen Production nodigen u op 6/10 uit voor deze epische Slam-Up, waar vier Nederlanstalige slammers en Stand-up comedians het opnemen tegen hun Franstalige tegenpolen. Samen brengen ze het beste van zichzelf in een alles overtreffende Nederlandstalige- Franstalige show!

Aan Nederlanstalige zijde wordt de eer hoog gehouden door Manu Moreau, Kevin Van den Eynde, Yves Kibi Puati Nelen en Salma Freespirit. In Franstalige hoek vinden we Kaoutar, Laetitia Mampaka, Ali en Zohra. Onze MC Mariam is de onverbiddelijke arbiter, dus verwacht u aan een Stand-Up-Comedy Slam waar de vonken vanaf vliegen!

RESERVEER UW TICKET

FACEBOOK EVENT BIJWONEN

 

PRAKTISCH

 

 

OVER DE ARTIESTEN

 

MC Mariam (NL/FR)

Mariam is de MC voor deze SLAM-UP!, en dat is ze niet zomaar. Deze YOUTH L’AB-ambassadeur bij Ancienne Belgique werkt als kunstenares aan verschillende muzikale projecten, onder de naam Soussiya. Daarnaast heeft ze andere artistieke- en ondernemerschapsgerichte projecten. Haar label en onafhankelijk productiehuis "Femme K-Pable", is opgericht en gerund door vrouwen, voor vrouwen. Mariam is altijd gepassioneerd geweest door entertainment, kunst en menselijke, sociale of ecologische doelen en heeft een recept gecreëerd voor Mohim - een smeltkroes van veel dingen. 

MCMariam

 

Manu Moreau (NL)

Manu Moreau kwam een tiental jaar geleden op het podium terecht waar hij mensen aan het lachen brengt. Hij is regelmatig te zien als MC (Master of Ceremony)/presentator, onder meer voor You On Stage (YOS), WordWa(a)r en Mama’s Open Mic. Inmiddels is hij van geen enkel podium weg te slaan of het is om zelf in de spotlight te staan of om de shine aan anderen te kunnen geven.

manumoreau

 

 

Kevin Van den Eynde (NL)

Kevin Van den Eynde is al negen jaar stand-up comedian en stond al in verschillende voorprogramma's van bekende comedians, onder meer bij zijn (foute) vriend Jeron Dewulf, waar hij anderhalf jaar als vaste comedian het voorprogramma verzorgde. De laatste jaren staat hij op het podium als MC, waarbij hij comedy avonden op sappige wijze weet te presenteren en maandelijks Open Mics presenteert. Met zijn zogenaamde 'risico-optredens' past hij zich, als een soort kameleon, moeiteloos aan aan elke opdracht. 

Of het nu gaat over comedy, MC talenten of presentator: Kevin bewees zijn talenten door al tot tweemaal toe in de finale van de Comedy Slam, een jaarlijkse talentenjacht voor stand-up comedians, te belanden. Met een show vol zelfspot en publieksinteractie weet hij het publiek te entertainen. Wie een avond in een goedlachse sfeer wil doorbrengen, zit bij Kevin aan het juiste adres!

Kevin Van den Eynde

 

Yves Kibi Puati Nelen (NL)

Yves Kibi Puati Nelen is mede-oprichter van ProzaK (2020), een Antwerps dichterscollectief dat jongeren wil inspireren en het Open Podium in de Kavka beheert. Niemand valt hierbij uit de boot: als één van de Art Directors van Senioren Slam (Trill Leuven) engageren ze ook senioren onder ons om mee te doen aan literaire evenementen en zelfs - u leest het goed - Slams. Daarnaast organiseert ProzaK sinds twee jaar in samenwerking met Vermeylenfonds de Antwerpse voorronden van het Belgisch Kampioenschap Slam Poetry.

ManuMoreau

 

Salma 'Freespirit' (NL)

Salma Freespirit is een MC met haar eigen platform female_voices. Ze legt daarbij de focus op storytelling en spoken word/poetry voor en door vrouwen. Een vernieuwende, creative reis die doet ontdekken hoe het voor elke vrouw is om vrouw te zijn in deze maatschappij.

Salma Freespirit
 

 

Kaoutar (FR)

Kaoutar is een jonge vrouw uit Brussel van Oosterse origine, verwikkeld in een eeuwige zoektocht naar betekeni: vrouw, dochter, moeder, psychiater, zangeres, danseres,... ze stelt zichzelf in vraag en deelt op het podium haar hoe en vooral: haar waarom. Cerebraal, instinctief, blauwe bloem, androgyn, filosoof, Michael Jackson? Ze zoekt...

Kaoutar

 

Laeticia (FR)

Laetitia Mampaka is de koningin van de welbespraaktheid en combineert moeiteloos haar veelheid aan talenten als comedian en actrice. Op het podium opent ze de deuren naar haar eigen universum. Vergeet uw zonnebril niet, want deze schitterende performance kan u verblinden! 

Laeticia

 

Ali (FR)

's Avonds komiek en overdag osteopaat: Ali manipuleert en bespeelt niet enkel zijn patiënten maar ook de toeschouwer. Dankzij zijn gevoel voor humor heeft hij geen vrienden meer en zelfs zijn kinderen hebben intussen adoptie aangevraagd. Het enige wat Ali nog heeft, is het podium.

Ali

 

Zohra (FR)

Lunar Rising Vegan Comedian neemt een eigenzinnige en grappige kijk op quarantaine, zelfhulp en groenten. Haar moeder zei naar verluidt over haar: "Ze is de beste".

Zohra
 

 

In samenwerking met Scum Studio's en All Fen Producion

scum studio's          allfen