Agenda

Darna Book - Tel vers telle fille

Abdeslam 'Manza' El Manzah
Miniatuurvoorbeeld

Book Club

Tel vers telle fille

De nieuwe collectie van Manza Tel vers telle fille, benadrukt een creatieve samenwerking tussen een vader, zijn dochter Yasmine "Yel-Manz"- die schetst, en twee metgezellen, Amin Bendriss (fotograaf ) en Rachid El Mousati (graffitikunstenaar). Gedreven door zijn entourage en zijn publiek, deelt Manza Abdeslam een ​​selectie van zijn citaten en gedichten "punchlines", waarvan sommige al viraal gaan op sociale netwerken. De thema's van dit boek zijn divers en brengen alles in gedichten: zijn roots, de banden tussen mensen, de artistieke wereld, de hiphopcultuur, vriendschap, liefde, het nieuws, Brussel en haar diversiteit ... Een reis van het vlakke land tot aan zijn roots.

Manza

Als rapper en slammer, lid van het collectief CNN199 en Collectif de poets bruxellois, maar ook opvoeder en cultureel bemiddelaar voor het culturele centrum van Espace Magh, is Abdeslam 'Manza' El Manzah gepassioneerd en geïnteresseerd in de creativiteit van zijn diversiteit.

Manza Abdeslam is de auteur van een eerste verzameling citaten getiteld Lis tes ratures (2013) en een tweede boek Cité à comparaître (2017).

 

06.12 - 19h, Darna
Opgelet: voertaal van de avond is Frans