Agenda

Laïla Amezian & les Sheikhs Shikhats

Hide and Seek Festival
hide and seek 2020

Invites

De Koninklijke Bibliotheek is zeker geen onbekende bij veel Brusselaars, maar weinigen kennen het gigantische terras en het prachtige uitzicht op de Kunstberg! Speciaal voor de gelegenheid komen we binnen via het exclusieve "Paleis van Karel van Lotharingen", bewonderen we de weelderige trap en de rotonde en betreden het terras dat je onderdompelt in een stedelijke en tegelijkertijd historische sfeer.

In samenwerking met Muziek Publique nodigen we zangeres Laïla Amezian en de Sheikhs Shikhats uit. Met haar elfkoppige bende interpreteert Laïla Amezian stukken uit het folkrepertoire van Noord-Marokko. Omringd met zangeresssen en muzikanten uit de jazz- en wereldmuziekscène presenteert ze een persoonlijke, Brusselse insteek waarbij de diversiteit aan stemkleuren samenvloeien met gewaagde jazz-arrangementen en een knallende chaabi groove ! Voor de gelegenheid verrijkt accordeonist Tuur Florizoone het geheel op zijn heel eigen wijze met harmonieën met jazzinvloeden

Er zijn 2 voorstellingen van het concert: één om 18u30 en één om 20u30. Let er goed op dat iedereen uit uw 'bubbel' een ticket koopt voor dezelfde sessie!

INFO & TICKETS: https://muziekpublique.be/hide-seek-festival-2020/

Voorzorgsmaatregelen covid-19