Agenda

Fête de la Musique

Raamconcerten
Fetedelamusique
Passeer tijdens het weekend van 'Fête de la musique' bij Darna en geniet van de raamconcerten van MATYAS, BOSHRA & een DJ- set van SupAfly Collective!

PROGRAMMA

Zaterdag 19 JUNI 2021

16u00

MATYAS zou het vuur van een mannelijk hiphopproject kunnen zijn. Maar achter deze groep zitten niemand minder dan Mat(hilde) Mignoty en Yas(mina) Chehaïma. Dit sprankelend duo maakt met veel liefde Franstalige urban pop. Al van een jonge leeftijd (lees: sinds hun eerste flirts en beugels) ontdekten deze dames funk, Rn'b en hun resoluut optimisme. Welkom in het kleurrijk, muzikale universum van Matyas!

MatYas

 

17u30

BOSHRA is het project van singer/songwriter Dina Boshra en musikanten/producers Raf Cyran & Ben Cyran. De muziek is onvoorspelbaar, oprecht en brengt ons terug naar haar roots. Boshra brengt de Arabische en Westerse wereld samen met mysterieuze klanken in dit omvattend muzikaal project.

Boshra1

 

Zondag 20 JUNI 2021

16u00

SUPAFLY COLLECTIVE is een uniek team van 4 vrouwelijke dj's: Dj's Mikigold, Young Mocro, Fatoosan en Vaneeshua. Samen vormen ze een vrouwelijk dj-team in België zonder enig precedent. Met elk hun eigen culturele en muzikale achtergrond, persoonlijke stijl en technische vaardigheden, hebben ze een solide reputatie opgebouwd. Ze staan bekend om hun allround selecties, on-point vaardigheden en hun positiviteit achter de dj-booth. Shake your booty op hun funky grooves, gaande van soul tot house, basgedreven muziek en stevige beats!

Supahfly