Blog

Darna Digitaal

Cinema
Het ziet er helaas naar uit dat onze activiteiten pas in september stilletjes aan zullen kunnen worden hervat. We doen er dan ook alles aan om onze activiteiten zoveel mogelijk digitaal te laten plaatsvinden.

Onze vier populaire, maandelijkse formats hebben we helaas een tijdje moeten missen. Sinds halverwege maart al geen Ciné Darna, Darna Invites, Darna Book of Darna Expo meer. En dat vinden we bijzonder jammer.

Maar, wie ons kent, weet dat we niet bij de pakken blijven zitten. We zullen vanaf heden ons best doen om waar mogelijk deze formats digitaal te organiseren. 
Hoe dan, hoor ik je al denken. Wel, we zoeken voor jou films die gedurende een 24H exclusief via Darna online te bekijken zullen zijn. Of we vragen aan auteurs om hun boek digitaal aan jou voor te stellen. We zorgen voor een digitale rondleiding van een populaire expo, ... Het zijn maar ideeën voorlopig, maar straks kan je ze effectief al in je agenda markeren! 

Ook de projecten die we hebben gesteund vanuit onze projectoproep Darna Express blijven maandelijks op onze website verschijnen. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele activiteit. 

Wij kijken er alvast om jullie weer snel digitaal terug te zien! 

Volg meer nieuws via