Blog

Muziek aan huis

Muziek aan huis

We houden vandaag afstand, zodat we elkaar morgen steviger kunnen omarmen. We staan vandaag even stil, zodat we morgen sneller kunnen lopen. 

Thuisblijven is meer dan ooit de boodschap die we met z’n allen ter harte nemen. Er zijn heel wat zaken waar we ons nu mee nuttig kunnen bezighouden. Dat ene boek dat al zo lang in de kast ligt, waar je maar nooit tijd voor vond. De zolderkamer die een stevige opfrisbeurt nodig heeft… En daar hebben wij de ideale playlist voor in de maak! 

Je hebt waarschijnlijk ook het evenement waar je al zo lang naar uitkeek, geannuleerd zien worden. Darna slaat de handen in elkaar met drie internationaal gerenommeerde DJ’s, om gedurende drie weken, elke week een playlist voor jullie te droppen. Marokkaanse muziek, gratis in je woonkamer. Jij steunt de economie door een maaltijd aan huis te laten leveren? Wij zeggen ‘bedankt’ en zorgen voor een vleugje muziek.

Met wie we samenwerken? Zie hier:

  • 🎵DJ Toukadime (Frankrijk): Dit Frans/Marokkaans dj duo brengt het beste van de Noord-Afrikaanse diaspora. Muziek van lang vervlogen tijden, in combinatie met de populairste chaabi.
  • 📻Radio Martiko (België): Radio Martiko is een Gents DJ collectief/Platenlabel, met een enorme waaier aan dj’s, genres en stijlen. Gaande van Armeense rock’n roll tot Iraanse surf. Deze keer zorgen zij voor een playlist boordevol rauwe & vintage Marokkaanse muziek!
  • 🎹DJ Guedra Guedra: Deze Marokaanse DJ/producer uit Casablanca is intussen een gevestigde naam als het gaat om elektronische muziek. Hij reist de wereld rond, laat zich inspireren op de vele soorten muziek en brengt zelf een fusie van rock, reggae, metal en inheemse Marokkaanse muziekgenres.

 

Volg meer nieuws via