Darna: een open huis.

Darna is het Vlaams-Marokkaans culturenhuis. De missie van Darna is om ontmoeting, dialoog en culturele interactie te stimuleren tussen de Vlaamse en Marokkaanse gemeenschappen in Brussel en de rest van Vlaanderen.

 • Invites

  ◉ Livestream Soirée Harira

  Dit is een online event.
  Met je toegangsticket kan je het concert tot twee dagen erna (her)bekijken.
Ons Netwerk

Darna besloot een stevig netwerk uit te bouwen waar muzikanten, artiesten en organisatoren elkaar ontmoeten. Wil je lid worden wanneer we het online netwerk lanceren? Kom langs of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 • ANSPACH2
  Blog -
  open call

  SYSTEM_D

  System_D on tour is een spin-off van het Filmfestival System_D, het festival voor jong opkomend talent uit Brussel. Wij selecteerden voor jullie 3 visies op Brussel van autodidactische cineasten.
  System_D zet een nieuwe visuele taal in de kijker die de harde en ongecensureerde poëzie van de grootstad in beeld brengt vanuit het oogpunt van personen wiens stem bijna nooit doordringt tot de mainstream media en het publieke debat.
Project oproep

Heb je een interessant project? Wacht niet langer en dien hier je projectaanvraag in. Twee keer per jaar lanceert Darna een projectoproep, in december en in juni. Alle culturele projecten die de dialoog tussen de Vlaamse en Marokkaanse gemeenschappen bevorderen of versterken, komen in aanmerking voor een projectsubsidie of een coproductiebudget. Daarbij geven we bijzondere – maar niet exclusief – aandacht aan jongeren. Meer info en voorwaarden vindt u in het Subsidiereglement Projectoproep DARNA. Vragen? Contacteer ons.

Project oproep