• flanders dc
  Blog -
  open call

  Gratis 1-op-1-adviesgesprek met Flanders DC

  📣 UNIEKE KANS 📣 Boek een gratis 1-op-1-adviesgesprek met een expert van Flanders DC !!
 • Mask on
  Blog -

  Liefste allemaal,

  Momenteel zijn er geen culturele activiteiten meer toegestaan in het land.
  Uw en ieders gezondheid staat voor ons op de eerste plaats. Daarom zullen we de geplande evenementen tijdelijk uitstellen naar een later, nog te bepalen tijdstip. 
 • Saidi
  Blog -

  Eresenator Fatiha Saïdi (PS) ging bedelen: ‘Je voelt je een object, een zak vuilnis’

  Zodra de tijd het toelaat, komt eresenator Fatiha Saïdi haar boek "dans la peau d'une femme mendiante" voorstellen, tijdens een volgende #DarnaBook. Intussen kroop ze, zoals de titel reeds doet vermoeden, in de huid van een bedelares.
 • Laïla Amezian
  Blog -
  Muziek

  In de spotlights: Première Esquisse met Laïla Amezian

  Een muzikale ontdekkingstocht van twee uur in Le 140

  Première Esquisse, het muzikale evenement georganiseerd door Le Monde est un Village, nodigt muzikanten en toeschouwers uit op een concertavond met publiek, die daarna zal worden uitgezonden op La Première.
 • muCEM
  Blog -

  EXPO L’Orient sonore

  EXPO: 22.07.20 - 04.01.21 (Marseille)
  Het MuCEM in Marseille is een uniek museum dat helemaal in het teken staat van Europese en Mediterraanse culturen en beschavingen.
 • terugblik
  Blog -

  Even gas terug…

  Wat keken we uit naar 1 juli 2020… Eindelijk mochten we jullie weer verwelkomen in ons fijn kantoor, hartje Brussel.
  We ontvingen jullie met open armen (vanop anderhalve meter afstand en mondmasker uiteraard) op al onze evenementen in juli. En jullie waren talrijk. Elk evenement bereikte de maximumcapaciteit.
 • Gentse Luchtfeesten
  Blog -

  Artiesten in de wolken

  Vrijdagavond zijn twee muzikale luchtballonnen over Gent gevlogen, onder de noemer "Gentse Luchtfeesten". Het initiatief ging uit van het Vlaams-Marokkaans culturenhuis Darna en de Gentse vzw Trefpunt. “We wilden de Gentenaar een cadeautje geven in deze vreemde tijden. De Gentse Feesten zijn dan wel geannuleerd, wij zorgden toch voor gratis muziek. Niet vanop een plein, maar vanuit de lucht! 100% coronaproof dus” zegt Mehdi Maréchal van Darna.

Volg meer nieuws via