• Miniatuurvoorbeeld
  Blog -
  Fashion

  Vlaamse verenigingen steunen duurzaam design in Casablanca!

  In samenwerking met verschillende verenigingen van 24 tot 30 september coproduceert Darna een uitwisseling rond duurzame vormgeving tussen Vlaanderen en Marokko in het kader van de Casablanca Design Week 2019.
 • Miniatuurvoorbeeld
  Blog -
  Festival

  Het betere boek festival: Grand Tour langs de Middellandse Zee

  Het Willemsfonds organiseert op zaterdag 12 oktober 2019 haar jaarlijks literair festival Het BetereBoek in Gent. Deze negende editie ’Mare Nostrum’ gaat door in de Krook en de Minardschouwburg van 11 tot 20u.
 • Miniatuurvoorbeeld
  Blog -
  Festival

  Festival des Blocs #3

  Darna is er trots op het Festival des Blocs te ondersteunen via de Darna Express oproep! Kom en ontdek de derde editie van het festival. Op het programma: muziek, shows, animaties, tentoonstellingen. Afspraak op 28 september in de Cité Modèle in Brussel (Laeken) van 12.00 uur tot middernacht. En het is gratis!

 • Miniatuurvoorbeeld
  Blog -
  Festival

  Het Atlas Electronic festival lanceert zijn 4e editie!

  Van 29 augustus tot 1 september 2019 wordt Villa Janna, op enkele kilometers van Marrakesh, omgevormd tot een zeer bijzondere plek voor artistieke expressie. Artiesten en festivalgangers uit Canada, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, België en Marokko ontmoeten elkaar om hun liefde voor kunst te delen. Op de agenda staan muziek, artistieke optredens, animatie en debatten rond het mobiliteitsthema. Ben jij een melomaan, een rondtrekker of echte Marokko-fan? Dan mag je dit festival zeker niet missen. Kom deze elektronische, eclectische en rijke ervaring zelf beleven.
 • Miniatuurvoorbeeld
  Blog -
  Festival
  Muziek

  Darna op de Gentse Feesten

  Voor de allereerste keer dit jaar organiseren Darna en Trefpunt samen een oosters getint programma voor de Gentse Feesten, het grootste cultuurfestival in openlucht van heel Europa! De Gentse Feesten staan voor bruisende concerten, straattheater en allerlei gratis animatie.
 • Miniatuurvoorbeeld
  Blog -
  Film

  Lina Laraki stelt haar Première PLANT.MOV voor !

  Na drie maanden van residentie, steelt Lina Laraki haar werk voor!
  PLANT.MOV is het resultaat van een intensieve werkperiode bij AAIR van april tot juli 2019. Voor de screening in het Bos gaat kunstcriticus Pieter Van Bogaert in gesprek met Lina Laraki over PLANT.MOV

  Kunstenaarsgesprek tussen kunstcriticus Pieter Van Bogaert en kunstenaar Lina Laraki
  Wanneer: 04.08.2019 - 16:00 tot 17:30
  Waar: AAIR, Ploegstraat 27, (5 min from Antwerpen-Centraal).

  Première
  Wanneer: 04.08.19- 20:30u
  Waar: in Het Bos, Ankerrui 5-7
  Duur: 21'

  GRATIS / gelieve te reserveren via visite@deimagerie.be

 • Miniatuurvoorbeeld
  Blog -
  Film

  DARNA EXPRESS OPROEP!

  Het Vlaams-Marokkaans Culturenhuis Darna sluit op 30 juni 2019 haar vierde projectoproep voor projecten met een Vlaams-Marokkaanse inslag af.

Volg meer nieuws via