Darna: een open huis.

Darna is het Vlaams-Marokkaans culturenhuis. De missie van Darna is om ontmoeting, dialoog en culturele interactie te stimuleren tussen de Vlaamse en Marokkaanse gemeenschappen in Brussel en de rest van Vlaanderen.

 • Invites

  DJ Rokia Bamba

  Brusselse DJ, Radiomaker, Sound Explorer & Artiviste Rokia Bamba besefte pas laat dat ze niet alleen een goeie radiomaakster was - dat doet ze al sinds haar twaalfde, onder meer voor Radio Campus - maar dat ze als steengoede DJ ook mensen aan het dansen kon brengen. Ze zoekt in haar muziek de mix op tussen Maghrebijnse en West- Afrikaanse ritmes. Verwacht je dus aan smeuïge groovy hiphop, Afrikaanse beats, straffe house en evenveel techno. En als het kan liefst allemaal door elkaar.
Ons Netwerk

Darna besloot een stevig netwerk uit te bouwen waar muzikanten, artiesten en organisatoren elkaar ontmoeten. Wil je lid worden wanneer we het online netwerk lanceren? Kom langs of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 • mammaposter
  Blog -
  Erfgoed

  MAMMA.

  De Modernist Architects of Morocco Memorial Association (MAMMA) is een Marokkaanse erfgoedvereniging gevestigd in Casablanca, Marokko. Het is gewijd aan het behoud van het 20e-eeuws modernistisch en post-onafhankelijk architectonisch erfgoed.