Darna: een open huis.

Darna is het Vlaams-Marokkaans culturenhuis. De missie van Darna is om ontmoeting, dialoog en culturele interactie te stimuleren tussen de Vlaamse en Marokkaanse gemeenschappen in Brussel en de rest van Vlaanderen.

 • Invites

  ◉ Livestream Soirée Harira

  Dit is een online event.
  Met je toegangsticket kan je het concert tot twee dagen erna (her)bekijken.
Ons Netwerk

Darna besloot een stevig netwerk uit te bouwen waar muzikanten, artiesten en organisatoren elkaar ontmoeten. Wil je lid worden wanneer we het online netwerk lanceren? Kom langs of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 • Joodse muziek
  Blog -

  Joodse invloeden in de Marokkaanse muziekgeschiedenis

  Marokko kent vanwege haar culturele diversiteit en verscheidenheid heel wat verschillende muziekinvloeden die muziekgenres deden ontstaan die tegenwoordig een volwaardige plaats in de rijke Marokkaanse muzikale cultuur innemen.
  Reizen jullie mee doorheen het prachtige Marokko?
  Hier gaan we…..
Project oproep

Heb je een interessant project? Wacht niet langer en dien hier je projectaanvraag in. Twee keer per jaar lanceert Darna een projectoproep, in december en in juni. Alle culturele projecten die de dialoog tussen de Vlaamse en Marokkaanse gemeenschappen bevorderen of versterken, komen in aanmerking voor een projectsubsidie of een coproductiebudget. Daarbij geven we bijzondere – maar niet exclusief – aandacht aan jongeren. Meer info en voorwaarden vindt u in het Subsidiereglement Projectoproep DARNA. Vragen? Contacteer ons.

Project oproep