Calendar

Vibestr Presented by Darna

1001 nacht editie
Miniatuurvoorbeeld
Muziek

Muziek

Dans

Dans

Vibestr presented by Darna! “1001 nacht" editie

Club Versuz, Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt

Vrijdag 28 december 2018

Deuren: 23.00 u.

In december viert Darna haar éénjarig bestaan. Geen mooier cadeau dan een avond vol muziek om dat met iedereen te vieren! Op 28 december sluiten we het jaar af in urban style met een smeltkroes van internationale en nationale Vlaams-Marokkaanse dj’s in Club Versuz! Feest met ons mee in duizend-en-een-nacht stijl in de denkbeeldige wereld van Cheherazade, een plaats vol magie met slangendansers, showdansers, hennatattoo artiesten en zoveel meer.

De storytellers van de avond:

Lady S (aka Sahera): Lady S is ondertussen een bekende naam geworden in de dj-wereld en in de muziekindustrie. Ze is geboren en getogen in Europa, maar reisde wel al de hele wereld rond om het podium te delen met artiesten en feestvierders van India tot Parijs en van Rusland tot Japan. In 2014 trok ze de aandacht van de in New York gevestigde crew van Heavy Hitters, die ze vervolgens met trots vervoegde. Omdat ze tot het UGP-team van Dubai behoort, is ze ook immens populair in het Midden-Oosten.

DJ MiMi (aka Miriam): op een dag besloot deze multigetalenteerde meid met haar achtergrond als muzikante/zangeres om te beginnen dj’en. Het is met haar urban, r&b en hiphop sets en haar dance hall,  Afro house en bubbeling beats dat MiMi vandaag naam maakt als dj en de scene grondig door elkaar schudt. Het duurde dan ook niet lang voor ze naar verschillende locaties afreisde zoals Amsterdam, België, Frankrijk, Dubai, Qatar (Midden-Oosten), Marokko, Duitsland en nog veel meer! Het maakt haar vandaag tot een van de strafste en meest geboekte vrouwelijke dj’s in Nederland en België.

Deejay Cham (aka Hicham): hij is een van de opvallendste opkomende talenten van het moment. Ondertussen staat hij met zijn r&b, hiphop en twerk van old skool tot new skool al bekend als een echte ladykiller. Als kleine jongen droomde hij er al van om al entertainend zijn liefde voor muziek uit te drukken. Hij is daarnaast ook mixmaster van Drerries United.

DJ Frederico: deze dj met hiphop-roots begon te draaien in 1998. Al mixend, scratchend en beat-jugglend baande hij zich een weg naar de hoogste regionen van het Belgische nachtleven en werd hij in 2007 resident dj in de Belgische topclub Versuz. Zo speelde hij op het awardwinnende festival Tomorrowland, Urbanice in het Sportpaleis en de Lotto Arena, Vestival & Oh My Festival (Amsterdam), Laundry Day, Les Ardentes, City Parade Brussels, Ostendbeach en op andere events over heel Europa en daarbuiten.

DJ BABYBANG: “Tropische vibes met een boombap achtergrond” ... Zo beschrijft Babybang zichzelf als dj. Hij groeide op met een combinatie van reggae en dancehall (Gregory Isaacs, Jacob Miller, Shabba Ranks, Supercat), hiphop (Gangstar, Rakim, KrsOne), soul en jazz (Sade, Isley Brothers) en mengde al deze invloeden met zijn eigen liefde voor de soundsystem-cultuur. Het resultaat? Een bijna onuitputtelijke muzikale inspiratiebron voor Babybang. Dat vertaalt zich vandaag in sets waarin hij zijn favoriete muziek zorgvuldig uitkiest en samenbrengt: tropische riddims, kloppende beats en knallende 808’s. Om nog maar te zwijgen over zijn opzwepende intermezzo’s aan de microfoon. Als producer, sound engineer en songwriter heeft hij duidelijk meer dan een manier gevonden om zichzelf uit te drukken met muziek.

Hakimm: Hakimm aka Kifesh groeide op in de straten van Westwijk (Lommel) en begon zijn muzikale carrière toen hij nog piepjong was. Verdwalend tussen de imposante platencollectie van zijn vader was het een zekerheid dat deze Limburger met Marokkaanse roots ooit ook zélf de crowd aan het dansen zou krijgen. Deze dj staat vooral gekend voor zijn hiphop/r&b/dancehall/trap muziek.